Rólunk

A MATEX Product Építőipari és Kereskedelmi Kft. családi tulajdonú vállalkozás, mely 2012-es alakulásától kezdve bizonyítja, hogy folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni és piaci pozícióját erősíteni.

Tudjuk, hogy a megrendelő számára egy épület beruházásakor a megfelelő kivitelező kiválasztása a legfontosabb szempont. Nem mindegy ugyanis, hogy a megálmodott ingatlan – legyen az akár társasház, irodaház, kórház, ipari épület vagy üzletház – valóban profi kivitelező kezébe kerül-e.

Honnan indultunk?

Cégünk kezdetben csak építőmesteri munkákkal foglalkozott, 2016-től pedig már generálkivitelezést is vállalunk. Az évek előrehaladtával egyértelművé vált, hogy a kivitelezési munkánkat az Európában már megszokott ISO-szabványok szerint minősíttetni kell.

A magyar tulajdonban lévő cégünk kezdetektől fogva a minőség szolgálatába állt, ami nemcsak az anyagok minőségén, hanem az épületek kivitelezésén is látszik.

Olyan ütemtervek szerint dolgozunk, amelyek a megrendelők számára is átláthatók, így figyelemmel követhetik az építkezés minden fázisát. A kivitelezési munkákat pedig olyan szakemberek végzik, akiknek többéves elméleti és gyakorlati tapasztalatuk van. Megbízható és minőségi munkánkat bizonyítja, hogy lakó-, oktatási, egészségügyi és ipari épületek kivitelezésének is részesei voltunk.

Célunk, hogy építőipari tevékenységünk, termékeink és szolgáltatásaink üzleti partnereink igényeit teljes mértékben kielégítsék, s elnyerjük ezáltal feltétlen bizalmukat. Fő célkitűzésünk, hogy a kivitelezési és gyártási tapasztalatokat szabályozottan működtetett egésszé formáljuk, magas színvonalat jelentő, minden alkalmazott számára jól érthető és használható mindennapos eszközzé, a belső irányítás legmagasabb szintű törvényévé tegyük.

Keresse cégünket, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról!

Reméljük, hogy a jövőben Önt is az MATEX Product Kft. elégedett ügyfelei között üdvözölhetjük!